KLIK HIER EN ONTDEK 
ALLE SPONSORS, 
SPONSOR JIJ OOK MEE ?

Sponsoring

Een overzicht van onze sponsors 
& alle informatie over hoe ook jij kan bijdragen
Klik hier om de sponsorfiche te downloaden (PDF)
HUIDIGE SPONSORS, ALLE BIJDRAGEN GAAN INTEGRAAL NAAR BIJEVA VZW

Dank aan onze sponsors, voor alle hulp

Nuance draait om klasse en gezelligheid. U krijgt bij ons de beste gerechten én sfeer in een prachtig decor met een feilloze bediening. Nuance is een beetje Parijs met een persoonlijke twist. Zowel in de keuken als in de bediening willen we blijven evolueren.

Restaurant Nuance - Kiliaanstraat 6-8 - 2570 Duffel - Tel.: +32 15 63 42 65
info@resto-nuance.be - www.resto-nuance.be

Wens je een thuisdegustatie met hapjes, enkel wijnen uit Italië of een andere streek, wil je je collega’s, vrienden of leden verassen door ze te leren proeven op een speelse manier ? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Een basispakket met 10 wijnen, cava, zoete wijn incl. komt op 16€/pers en dit vanaf 10 personen. Hier leer je vakkundig wijn proeven, en alles wat je als basis moet weten over wijnen, leer ruiken, leer op een zéér leuke manier wijn kennen en ontdekken.

Vinof - bruno@vinof.be - www.vinof.be - Tel: 0493 / 21 84 13

Ontdek de lekkerste gerechten, verse charcuterie, koude schotels en dagverse bereidingen allemaal zelf in onze winkel: Leopoldstraat 122-124 te Duffel.  Wist je dat wij ook jouw familiefeest of bedrijfsevent kunnen verzorgen van a tot z ?

Theys Van Edom - Leopoldstraat 122-124 - 2570 Duffel - Tel: +32 (0)15 31 13 16 - info@theysvanedom.be - www.theysvanedom.be 

Chocolaterie Anaïs & Lennert maakt overheerlijke pralines en chocolade handtassen, vanuit het atelier in Duffel. Speciaal voor de Ventoux Challenge werd een lekker doosje pralines samengesteld waarvan de opbrengst integraal gaat naar BiJeVa, ons goede doel.

Chocolaterie Anaïs & Lennert https://www.facebook.com/chocolaterieal/ 

Als ervaren speler, gidst Techno Guide je graag op een transparante & efficiënte manier in onze digitale wereld. Ben je op zoek naar ondersteuning online (het maken van een website, landing page, social media, video, hosting, ...), heb je design hulp nodig (creatie van jouw logo, huisstijl, foto, video, publicatie off- en online, ...) of wil je je huis slimmer maken (beeld, geluid, domotica, security) ? Dan ben je bij Techno Guide aan het juiste adres.

Techno Guide - Bolweg 3 - 2590 Berlaar - www.technoguide.be - info@technoguide.be

JIJ KAN OOK EEN STEENTJE BIJDRAGEN

Jouw ruggesteun... als particulier of bedrijf

Alle donaties en sponsorgelden van onze challenge gaan integraal naar het goede doel: BiJeVa vzw

En ook jij kan ons steunen ! Bezoek ons via Facebook: www.fb.me/ventouxchallenge om ons mee te volgen en aarzel niet om dit met je vrienden en kennissen te delen. Klik op de winkelknop rechtsboven om ook uw steentje bij te dragen (vanaf €1) onder de vorm van onze facebook fundraiser.

Als bedrijf kan je ook een steentje bijdragen en u geniet meteen mee van een extra zichtbaarheid voor uw merk of onderneming. 
Deelnemen is eenvoudig.  Hieronder kan u de sponsorbijdragen terugvinden met vermelding wat je er als publiciteit voor in de plaats krijgt.  Maak uw keuze, stort het gewenste bedrag op het rekening nummer van BiJeVa vzw (BE55 0015 0850 9644) o.v.v. Ventoux Challenge 2020 en vul ook ons contactformulier in. 

Wij nemen dan spoedig contact met je op om uw bedrijfsgegevens en logo te bekomen én bezorgen je een officieel fiscaal attest. 

Alvast dank voor uw bijdrage, samen gaan we naar de top, voor minder kinderarmoede !
Klik hier om de sponsorfiche te downloaden (PDF)